Badkamer renovatie Utrecht

voor het beste resultaat

Badkamer renovatie Utrecht

Van A tot Z geregeld

Specialist in badkamers

Bent u van plan om de badkamer te gaan verbouwen? U kunt bij ons terecht voor al uw tegelwerk maar ook tijdens een badkamer renovatie het aanleggen en vervangen van leidingwerk, stuc-werk aan wanden en plafonds en nog veel meer!

Sloopwerkzaamheden

Oude tegels aan de wand en vloer laten verwijderen?

Loodgieters werkzaamheden

Een compleet andere indeling van de badkamer? Of nieuwe afvoer?

Stukadoors werkzaamheden

Wanden die niet glad en vlak zijn kunnen moeilijk betegelt worden.

Vloeren egaliseren

Vloer egaliseren in Utrecht? Specialist in egaliseren!

Afkitten

Een juiste waterdichte afdichting in natte ruimtes is geen overbodige luxe.

Uw badkamer renovatie van A tot Z verzorgd

Werkzaam in Utrecht en omgeving

De badkamer is in veel gevallen de plek waar u zowel de dag begint als beëindigd. Het is dan ook logisch dat juist dit vertrek een persoonlijke touch krijgt. Ook op dit punt bieden wij een duidelijke meerwaarde. Zo realiseren wij niet alleen in samenspraak u de nieuwe badkamer, wij kunnen u ook voorzien van een professioneel advies omtrent belangrijke randzaken als de inrichting en de badkamertegels. Ook het volledige ontwerp van uw vernieuwde badkamer kunnen wij verzorgen. Op die manier ontzorgen wij u volledig en kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en het werk altijd op hoog niveau.

Wat we voor u kunnen betekenen

Van muren en deuren verplaatsen tot stucwerk. Van nieuwe vloeren leggen tot het aanleggen van elektra. Van een aanbouw realiseren tot het uitvoeren van schilderwerk, en alles daar tussenin. Samen met u bespreken we de wensen. Ons ervaren team van professionals brengt deze vervolgens nauwkeurig en netjes tot uitvoering.

Gratis offertebezoek

Binnen 24 uur een offerte

Badkamer renovatie Utrecht