Tegelzetter Breukelen

Badkamer betegelen, vloer betegelen, toilet betegelen

Tegelzetter nodig in Breukelen?

Bent u opzoek naar een Tegelzetter in Breukelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam in Breukelen en kunnen voor u al het tegelwerk uit handen nemen.

Ook voor het:
egaliseren van vloeren, het stucen van wanden en plafonds, divers timmerwerk denk hierbij aan het plaatsen van een verlaagd plafond in de badkamer, het plaatsen van een inbouwtoilet, loodgieterswerk, leidingen aan/verleggen in de badkamer en keuken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag online een offerte aan of neem telefonisch contact op met Tegelzetter Breukelen.

Van A tot Z geregeld

Badkamer betegelen Breukelen

Bij ons kunt u terecht voor al uw tegelwerk in de badkamer en wanden en vloeren maar ook voor een complete badkamer renovatie en toilet renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Sloopwerkzaamheden

Oude tegels aan de wand en vloer laten verwijderen?

Loodgieters werkzaamheden

Een compleet andere indeling van de badkamer? Of nieuwe afvoer?

Stukadoors werkzaamheden

Wanden die niet glad en vlak zijn kunnen moeilijk betegelt worden.

Vloeren egaliseren

Vloer egaliseren in Breukelen? Specialist in egaliseren!

Afkitten

Een juiste waterdichte afdichting in natte ruimtes is geen overbodige luxe.

Uw tegelproject van A tot Z verzorgd

Werkzaam in Breukelen en omgeving

De badkamer is in veel gevallen de plek waar u zowel de dag begint als beëindigd. Het is dan ook logisch dat juist dit vertrek een persoonlijke touch krijgt. Ook op dit punt bieden wij een duidelijke meerwaarde. Zo realiseren wij niet alleen in samenspraak u de nieuwe badkamer, wij kunnen u ook voorzien van een professioneel advies omtrent belangrijke randzaken als de inrichting en de badkamertegels. Ook het volledige ontwerp van uw vernieuwde badkamer kunnen wij verzorgen. Op die manier ontzorgen wij u volledig en kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en het werk altijd op hoog niveau.

Wat we voor u kunnen betekenen

Van muren en deuren verplaatsen tot stucwerk. Van nieuwe vloeren leggen tot het aanleggen van elektra. Van een aanbouw realiseren tot het uitvoeren van schilderwerk, en alles daar tussenin. Samen met u bespreken we de wensen. Ons ervaren team van professionals brengt deze vervolgens nauwkeurig en netjes tot uitvoering.

Gratis offertebezoek

Binnen 24 uur een offerte

Tegelzetter Breukelen